Költségek és a jelentkezés módja

részvételi díj és jelentkezés

Zarándoklatunk szervezésekor mindig arra törekszünk, hogy a költségeket a lehető legalacsonyabban tartsuk, de mégis tudjunk olyan körülményeket biztosítani, amelyek azokat sem riasztják el, akik nincsenek hozzászokva a nomád szálláshoz, vagy a soványabb étkezéshez. A költségek leszorítását szolgálja, hogy minden szervező díjazás nélkül végzi a munkáját, sőt, maga is részvételi díjat fizet.

A 2024. évi zarándoklatunk önköltsége az előzetes kalkulációnk alapján: kb.60-65.000 Ft (nagyjából a tavalyi költségekkel számolunk). A zarándoklatot támogató egyházaink anyagi segítségében is reménykedünk (azt a korábbi években mindig megkaptuk).


A zarándoklatra való jelentkezés menete:

  1. Az érdeklődő felveszi a kapcsolatot a szervezőkkel, jellemzően e-mailben a zarandoklat.ab[at]gmail.com címen.
  2. A tényleges jelentkezés a zarándoklatra egy online jelentkezési lap segítségével történik, amelynek elérhetőségét mindenkinek e-mailben megküldjük.
  3. Ennek kitöltése után a szervezők visszaigazolják a jelentkezés elfogadását (vagy a helyhiány miatti elutasítást), és közlik a tennivalókat, határidőket, számlaszámot.
  4. A jelentkező ezt követően lezárja a jelentkezés folyamatát a részvételi díj első részletének befizetésével és ezzel válik a zarándoklat résztvevőjévé.
  5. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk be, és küldjük ki a visszaigazoló e-mailt.
  6. Tekintettel arra, hogy a szállások java részének előzetes lefoglalása költségekkel jár, így a résztvevők részéről történő lemondás esetén az előzetesen befizetett összeget csak abban az esetben tudjuk visszafizetni, ha a várólistáról van pótlólagos jelentkező. (A lemondási lehetőségekkel kapcsolatos pontos tájékoztatást a visszigazoló e-mailben kapják meg a jelentkezők.)


Aktuális hirdetmények

A 2024. évi zarándoklat szervezése rendben elindult, a helyek első körben beteltek (a várólistát megnyitottuk, a lemondások esetén értesítést küldünk). (A csoportot 45 fősre tervezzük.)